Gratis oefenboekje

Teken je les – de eerste stappen

Er is inmiddels heel wat onderzoek bekend over het effect van leren en onthouden door middel van plaatjes. De resultaten zijn verbluffend! Het actief verwerken van mentale beelden en afbeeldingen tijdens het leren zorgt ervoor zorgt dat leerlingen kennis beter kunnen overdenken, verdiepen en onthouden.

Ben jij leraar en wil jij snel leren tekenen, zodat je je lessen gemakkelijk zélf kunt ondersteunen met tekeningen? Dan is dit gratis oefenboek echt iets voor jou. Volg stap voor stap de instructies en leer hoe je met eenvoudige vormen duidelijke tekeningen kunt maken.

Na het ontvangen van het oefenboekje word je per e-mail nog verder geïnspireerd met tips en oefeningen. Alleen als jij dat wilt. Je kunt je altijd heel makkelijk uitschrijven.

Ja, ik ontvang graag het gratis oefenboek!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

BONUSHOOFDSTUK:
Kindertekeningen leren lezen en begrijpen

Kinderen tekenen al voor ze kunnen lezen en schrijven. Ze gebruiken hun tekeningen (onbewust) als communicatiemiddel. Afhankelijk van hun ontwikkelingsfase veranderen tekeningen van aard. Iemand die veel weet van kindertekeningen is Eveline Ruitenberg. Dit bonushoofdstuk kwam tot stand in samenwerking met Eveline. Het geeft je veel inzicht in de verborgen boodschappen in een kindertekening.