Gratis oefenboek

Teken je les – de eerste stappen

Yes, geweldig dat je het gratis oefenboek hebt aangevraagd!
De wereld heeft meer leraren nodig die de verbeeldingskracht in hun lessen maximaal weten te prikkelen. Mensen zoals jij.

Is dit ook interessant voor je collega’s? Deel dan de link naar deze pagina met ze: https://www.tekenjeles.nl/bonus/

 

Hoe nu verder?

Je ontvangt direct een mail met de downloadknop voor jouw oefenboek. Let op: het komt wel eens voor dat de mail in je spambox/reclamefolder belandt. Check die dus ook even als je de mail nog niet binnen hebt!

Ontvang je de mail helemaal niet? Mail dan even naar 
support@huisvanverbeelding.nl want dan is er misschien technisch iets mis gegaan.

Zullen we samen tekenen?

Inmiddels heb ik, samen met de trainers van Huis van Verbeelding al duizenden mensen getraind om in hun werk gebruik te maken van tekeningen.
Mijn ervaring is dat de eerste drempel het hoogst is. Misschien herken je dat vanuit je werkervaring. Iets nieuws leren kan allerlei negatieve stemmetjes oproepen. Zoals: ‘Ik kan het vast niet’, ‘hier moet je zeker talent voor hebben’, etc.

Na die eerste drempel blijkt het allemaal wel mee te vallen.
Daarom wil ik je graag helpen. In de online training ‘Teken je les’ neem ik je stap voor stap mee. Ik laat je precies zien hoe je kunt starten met tekenen.
Door mee te kijken kun je de oefeningen makkelijk volgen en direct mee doen.
In hele laagdrempelige lessen zorg ik dat jij binnen no time zelf tekeningen kunt inzetten in de klas, tijdens studiedagen of tijdens gesprekken met leerlingen. Ook de investering hebben we laagdrempelig gehouden.

10 lessen voor 100 euro (inclusief BTW). Inclusief een uitgebreide bibliotheek met 250 tekeningen stap voor stap uitgelegd.
Ook kun je in onze community inspiratie, uitprobeersels en voorbeelden delen met collega’s. Na aanschaf kun je de lessen in eigen tempo volgen. Je kunt onbeperkt gebruik maken van de cursus en er zo vaak naar terugkeren als je wilt.